Anyone having trouble with ebay loading?

Discussion in 'Marketplace Discussions' started by mpayan, Jun 7, 2019.

  1. mpayan

    mpayan Forum Resident Thread Starter

    Anyone having issues with this?

    I place a search or try and get to my account and it either wont load or is extremely slow.
     
  2. Strat-Mangler

    Strat-Mangler Forum Resident

    Location:
    Toronto
    Everything works, here.

    1. Clear your cache/cookies and try again.
    2. If that fails, try another browser.
    3. If that fails, it's possible (though unlikely) your ISP's DNS cache is outdated.
    4. It could theoretically be a networking issue. Try on your phone but make sure it's not connected to WiFi.
     
  3. Dave Garrett

    Dave Garrett Forum Resident

    Location:
    Houston, TX
    This. I recently had a similar problem with eBay - I could generally get to the site, but actually doing anything like running searches or trying to leave feedback would return an error. It was driving me nuts for a couple of weeks until I finally traced the problem back to a flaky cookie. I don't like to clear all my cookies to try to fix an issue with a single site, but there is a way in most browsers to view all cookies and selectively delete specific ones. I deleted all of the ebay-related cookies and bingo, things were back to normal again.

    What was confusing was that the problem was happening in two different browsers, so once I figured out the problem was a cookie, I had to go into each browser's settings separately and scrub the offending cookie(s).
     

Share This Page